Charl Odijk
Charl Odijk
ik ben al enige tijd lid van koksforum maar heb mij tot nog toe niet voorgesteld, bij deze:
Ik ben Charl, 23 jaar oud en werkzaam bij Restaurant Vreugd en Rust, oftewel "Savelberg" in Voorburg, waar ik terecht ben gekomen nadat ik jaren als banketbakker heb gewerkt bij verschillende banketbakkerijen en patisseriëen, het is dan ook niet verwonderlijk dat ik óók hier de patisserie leid, samen met vaak een leerling.
Ik heb in die anderhalf jaar dat ik er nu werk al heel veel ervaring opgedaan en groei nog steeds iedere dag, zelfs zoveel dat mijn interesses niet alleen maar liggen in de patisserie en mij steeds meer richt tot andere facetten binnen het bedrijf, ik hoop dan ook dat ik via deze site nog meer ideeën en ervaringen kan uitwisselen!
Bij deze wil ik ook meteen gebruik maken om mijn eigen (patisserie)site te promoten, het is nog in een probeerfase, aangesloten via MSN maar als het een succes wordt dan komt er zeker een échte site. Desalnietemin ben ik tevreden met het eindresultaat en hoop ook dat jullie een kijkje komen nemen:
http://groups.msn.com/ALLESOVERPATISSERIE
Een site vol met recepten, foto's en achtergrondinformatie, ook is daar meer te vinden wat ik allemaal gedaan heb tot nog toe.
Maar ook op koksforum probeer ik zoveel mogelijk mijn ideeën over te brengen.
Met vriendelijke groet, Charl
Ik ben Charl, 23 jaar oud en werkzaam bij Restaurant Vreugd en Rust, oftewel "Savelberg" in Voorburg, waar ik terecht ben gekomen nadat ik jaren als banketbakker heb gewerkt bij verschillende banketbakkerijen en patisseriëen, het is dan ook niet verwonderlijk dat ik óók hier de patisserie leid, samen met vaak een leerling.
Ik heb in die anderhalf jaar dat ik er nu werk al heel veel ervaring opgedaan en groei nog steeds iedere dag, zelfs zoveel dat mijn interesses niet alleen maar liggen in de patisserie en mij steeds meer richt tot andere facetten binnen het bedrijf, ik hoop dan ook dat ik via deze site nog meer ideeën en ervaringen kan uitwisselen!
Bij deze wil ik ook meteen gebruik maken om mijn eigen (patisserie)site te promoten, het is nog in een probeerfase, aangesloten via MSN maar als het een succes wordt dan komt er zeker een échte site. Desalnietemin ben ik tevreden met het eindresultaat en hoop ook dat jullie een kijkje komen nemen:
http://groups.msn.com/ALLESOVERPATISSERIE
Een site vol met recepten, foto's en achtergrondinformatie, ook is daar meer te vinden wat ik allemaal gedaan heb tot nog toe.
Maar ook op koksforum probeer ik zoveel mogelijk mijn ideeën over te brengen.
Met vriendelijke groet, Charl
charl !.
Leuk dat je er bij bent!
Groet, leo
Leuk dat je er bij bent!
Groet, leo
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Charl Odijk
Charl schreef:ik ben al enige tijd lid van koksforum maar heb mij tot nog toe niet voorgesteld, bij deze:
Ik ben Charl, 23 jaar oud en werkzaam bij Restaurant Vreugd en Rust, oftewel "Savelberg" in Voorburg, waar ik terecht ben gekomen nadat ik jaren als banketbakker heb gewerkt bij verschillende banketbakkerijen en patisseriëen, het is dan ook niet verwonderlijk dat ik óók hier de patisserie leid, samen met vaak een leerling.
Ik heb in die anderhalf jaar dat ik er nu werk al heel veel ervaring opgedaan en groei nog steeds iedere dag, zelfs zoveel dat mijn interesses niet alleen maar liggen in de patisserie en mij steeds meer richt tot andere facetten binnen het bedrijf, ik hoop dan ook dat ik via deze site nog meer ideeën en ervaringen kan uitwisselen!
Bij deze wil ik ook meteen gebruik maken om mijn eigen (patisserie)site te promoten, het is nog in een probeerfase, aangesloten via MSN maar als het een succes wordt dan komt er zeker een échte site. Desalnietemin ben ik tevreden met het eindresultaat en hoop ook dat jullie een kijkje komen nemen:
http://groups.msn.com/ALLESOVERPATISSERIE
Een site vol met recepten, foto's en achtergrondinformatie, ook is daar meer te vinden wat ik allemaal gedaan heb tot nog toe.
Maar ook op koksforum probeer ik zoveel mogelijk mijn ideeën over te brengen.
Met vriendelijke groet, Charl[/vraag: is kroepoek vegetarisch?]
charl zal het wel weten idd...
ik zou nu een soort van harde wener gebruiken, met 'n beetje bakpoeder er in...
beetje luchtig, maar toch heel smaakvol deegje.
ff uitproberen in elk geval
ik zou nu een soort van harde wener gebruiken, met 'n beetje bakpoeder er in...
beetje luchtig, maar toch heel smaakvol deegje.
ff uitproberen in elk geval
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Natuurlijk kan je uiteindelijk ieder deeg gebruiken voor een tarte tatin, en zal t best goed smaken, maar naar mijn weten is het oorspronkelijke recept met korstdeeg, en zo maak ik hem uiteindelijk zelf ook!
Is je opdracht voor die wedstrijd met appel (en peer) ? en mag je dit dessert nog verder uitdiepen? heb nog wel wat leuke ideetjes hoor!
succes in ieder geval, maar ik hoor vast voor die tijd nog wel hoe de voorbereidingen verlopen.
Charl
Is je opdracht voor die wedstrijd met appel (en peer) ? en mag je dit dessert nog verder uitdiepen? heb nog wel wat leuke ideetjes hoor!

succes in ieder geval, maar ik hoor vast voor die tijd nog wel hoe de voorbereidingen verlopen.
Charl
Hey super!! als je leuke ideeen hebCharl schreef:Natuurlijk kan je uiteindelijk ieder deeg gebruiken voor een tarte tatin, en zal t best goed smaken, maar naar mijn weten is het oorspronkelijke recept met korstdeeg, en zo maak ik hem uiteindelijk zelf ook!
Is je opdracht voor die wedstrijd met appel (en peer) ? en mag je dit dessert nog verder uitdiepen? heb nog wel wat leuke ideetjes hoor!![]()
succes in ieder geval, maar ik hoor vast voor die tijd nog wel hoe de voorbereidingen verlopen.
Charl
Ik wil hem gaan maken van Sharonvrucht moet een beetje trendy zijn en ik maak hem van korstdeeg
hierbij serveer ik Warme kaneelmouse met witte chocolade en ik wil er nog een gerechte bij doen met iets van ontbijtkoek dus als je ideeen heb laat maar horen:D:
hoe ga je die warme kaneel mousse maken?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Even een aanvulling op mijn curriculum vitae
Sinds juli bij 't Raethuys in Wateringen begonnen http://www.hetraethuyswateringen.nl/
En nu sinds een aantal weken ben ik in Hoek van Holland begonnen samen met onder andere Leonard Elenbaas van dit forum http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=1412
en de Chef-kok komt van het Kasteel van Rhoon vandaan
Hier zijn we in samenwerking met dezelfde eigenaar als van 't Raethuys bezig met het opzetten van een gloednieuw restaurant-hotel, het al reeds bestaande Hotel America (een begrip in de omgeving) is compleet gerestaureerd en heeft ook een nieuwe naam gekregen; Grand hotel "de Hoeksche Heeren, en moet één van de toonaangevende restaurants in de omgeving worden, einde van dit jaar zijn de suites van het hotel waarschijnlijk ook klaar, iedere kamer krijgt een eigen thema en is van alle luxe voorzien, volgend jaar wordt er begonnen aan nog eens 5 verdiepingen hotel, kortom; een behoorlijk prestige-project.
We zijn nu pas een week officieel open en zitten iedere dag vol en kunnen tot op heden zo in de beginfase op een behoorlijk niveau koken, nu maar hopen dat dit aan blijft houden!
Charl Odijk

Sinds juli bij 't Raethuys in Wateringen begonnen http://www.hetraethuyswateringen.nl/
En nu sinds een aantal weken ben ik in Hoek van Holland begonnen samen met onder andere Leonard Elenbaas van dit forum http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=1412
en de Chef-kok komt van het Kasteel van Rhoon vandaan
Hier zijn we in samenwerking met dezelfde eigenaar als van 't Raethuys bezig met het opzetten van een gloednieuw restaurant-hotel, het al reeds bestaande Hotel America (een begrip in de omgeving) is compleet gerestaureerd en heeft ook een nieuwe naam gekregen; Grand hotel "de Hoeksche Heeren, en moet één van de toonaangevende restaurants in de omgeving worden, einde van dit jaar zijn de suites van het hotel waarschijnlijk ook klaar, iedere kamer krijgt een eigen thema en is van alle luxe voorzien, volgend jaar wordt er begonnen aan nog eens 5 verdiepingen hotel, kortom; een behoorlijk prestige-project.
We zijn nu pas een week officieel open en zitten iedere dag vol en kunnen tot op heden zo in de beginfase op een behoorlijk niveau koken, nu maar hopen dat dit aan blijft houden!
Charl Odijk
leuk !..
is die kerel van kasteel van rhoon J. van D.?
is die kerel van kasteel van rhoon J. van D.?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
okay...
Leuk..ken hem niet..maar...Succes met je bedrijf
ik hoor wel wanneer we mogen komen proef eten
Leuk..ken hem niet..maar...Succes met je bedrijf
ik hoor wel wanneer we mogen komen proef eten

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Iedereen is van harte welkom, maar liever nodig ik vakbroeders wat later uit wanneer alles echt af is, omdat het hotel nog niet klaar is is de entree wat rommelig en kan er ook nog geen begin worden gemaakt aan de lounge en de tuin achter het hotel, gelukkig zien de gasten dat als geen obstakel en krijgen uitsluitend positieve berichten!
zelfs de site is nog in aanbouw: http://dehoekscheheeren.nl
zelfs de site is nog in aanbouw: http://dehoekscheheeren.nl
-
- Berichten: 131
- Lid geworden op: 31 mei 2005, 10:27
- Locatie: vlakbij gouda
moet ik dan niet gelijk mee?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Wat een leuke berichten allemaal!
ons nieuwe restaurant is gevestigd in Hoek van Holland in het voormalige hotel Amerika, aan het grote plein aan het begin van de grote winkelstraat in het centrum!
Zoals gezgd zijn we nu twee volle weken aan het draaien, zitten iedere dag vol maar mijn eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat er nog een hoop verbeteringen moeten komen door de tijd, Keulen en Aken zijn immers ook niet........
Maar dan ben ik ook niet bang om te zeggen dat wij zelfs nu al over de mooiste locatie en waarschijnlijk over het sterkste keukenteam van de omstreek beschikken, dat beloofd wat voor de toekomst!
ons nieuwe restaurant is gevestigd in Hoek van Holland in het voormalige hotel Amerika, aan het grote plein aan het begin van de grote winkelstraat in het centrum!
Zoals gezgd zijn we nu twee volle weken aan het draaien, zitten iedere dag vol maar mijn eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat er nog een hoop verbeteringen moeten komen door de tijd, Keulen en Aken zijn immers ook niet........
Maar dan ben ik ook niet bang om te zeggen dat wij zelfs nu al over de mooiste locatie en waarschijnlijk over het sterkste keukenteam van de omstreek beschikken, dat beloofd wat voor de toekomst!
- Leonard Elenbaas kookjunk
- Berichten: 69
- Lid geworden op: 17 aug 2006, 00:49
- Locatie: 's-Gravenzande
- Contacteer:
Maar we gaan zeer zeker ons uiterste best doen om alles uit de kast te halen......en een bib zou erg leuk zijn.....
Er is maar één ding ergerlijker dan een vrouw, die kan koken en het niet wil,
en dat is de vrouw, die niet kan koken en het toch doet.
http://www.restaurantpurepassie.com" onclick="window.open(this.href);return false;
en dat is de vrouw, die niet kan koken en het toch doet.
http://www.restaurantpurepassie.com" onclick="window.open(this.href);return false;