Verstegen introduceert Guilt Free sauzen

Het is inmiddels al meer dan twee weken geleden dat de Horecava van start ging. Hoog tijd voor een terugblik met de aftermovie van Verstegen dus! Op de stand gaven onze Picoliers uitleg over kruiden en specerijen en werden de vier varianten van de nieuwe Guilt Free sauzen onthuld.


Guilt Free sauzen
Verstegen introduceert Guilt Free sauzen in vier verschillende smaakvarianten. De eerste sauzen zónder toegevoegde suikers of zoetstoffen, maar mét een geweldige smaak. Het beste van beide werelden dus. De sauzen zijn gemaakt van de mooiste kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers. Ideaal voor de bewuste horeca-ondernemer. Nu kun je al je klanten een gezonder alternatief voor sauzen serveren en tóch smaak laten leiden. Guilt Free.

Koffie en ijs

Blinde smaaktest met Robert Kranenborg
Dat Guilt Free sauzen een goed alternatief vormen voor gewone sauzen bewees topchef Robert Kranenborg met een blinde smaaktest in zijn restaurant Thrill Grill. Hij serveerde zijn gasten gewone ketchup en Guilt Free ketchup bij een hamburger. Daarbij vroeg hij hen te kiezen welke zij het lekkerste vonden. Het resultaat was verbluffend. “Mijn gasten kozen unaniem voor Guilt Free Tomato Ketchup”, aldus de topchef, “ik zou het dus wel weten als horeca-ondernemer”.

Guilt Free sauzen bieden een perfect alternatief voor de reguliere sauzen in je assortiment. Ze bieden de vrijheid om een bewuste keuze te maken die tegelijkertijd ook het lekkerst is. De sauzen zijn binnenkort verkrijgbaar bij diverse groothandels (o.a. Sligro). Meer informatie? Kijk dan op onze website of stuur een mail naar foodservice@verstegen.nl.

http://verstegen.nl/nl/nl/foodservice/concepten/guiltfree/sauzen.html


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
samen grenzen verleggen

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca