A day at Pure C Restaurant

Pure C is een concept van Sergio Herman: een Zeeuws-Vlaams Ibiza, met aantrekkelijke cocktails en uitdagende gerechten, alles verstopt in een grijze hotel-flat aan het strand van Cadzand. Een grootschalige en niet overbodige vernieuwing van het Strandhotel is al gestart en zal in 2018 worden afgerond.


door Nick Polak juig.nl

De keuken wordt geleid door Syrco Bakker. Deze jonge chef ontving al na anderhalf jaar een eerste Michelin-ster. Syrco (1984) is al geruime tijd een van de steunpilaren van Sergio Herman en geschoold bij chefs als Jonnie Boer en Gordon Ramsay.


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Debic
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Unilever Food Solutions
door chefs voor chefs

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca