A day at Pure C Restaurant

Pure C is een concept van Sergio Herman: een Zeeuws-Vlaams Ibiza, met aantrekkelijke cocktails en uitdagende gerechten, alles verstopt in een grijze hotel-flat aan het strand van Cadzand. Een grootschalige en niet overbodige vernieuwing van het Strandhotel is al gestart en zal in 2018 worden afgerond.


door Nick Polak juig.nl

De keuken wordt geleid door Syrco Bakker. Deze jonge chef ontving al na anderhalf jaar een eerste Michelin-ster. Syrco (1984) is al geruime tijd een van de steunpilaren van Sergio Herman en geschoold bij chefs als Jonnie Boer en Gordon Ramsay.


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
18 t/m 20 september 2017

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca