Puro beef: grasgevoerd rundvlees uit Uruguay

Zeg je duurzame veeteelt, dan kom je automatisch terecht in Uruguay, het kleine Zuid-Amerikaanse land dat grenst aan Argentinië. Hier heerst een constant mild klimaat en dat betekent vruchtbare grond en uitgestrekte groene weiden. Schone lucht, zuiver water, een royale portie zonneschijn en weelderige inheemse grassen krijgen de runderen hier jaarrond voorgeschoteld.

Puro beef

Nice to Meat werkt samen met één coöperatie waar 30 boeren bij zijn aangesloten. Met elkaar bewaken zij hun natuurlijke graslanden en staat het dierenwelzijn van hun 100.000 Hereford en Angus koeien, ossen en vaarzen volop grazen. Op de ‘Grasslands’ (Unesco erfgoed) grazen de koeien, broeden de vogels en heerst er een mooie bio diversiteit.

Puro beef

Het fokprogramma is exclusief met Nice to Meat opgezet en doorloopt een natuurlijk proces: kalfjes drinken melk bij de moeder en blijven zes maanden bij haar. Antibiotica en hormonen zijn uit den boze. Na een rustig en verantwoord leven, bieden de runderen machtig mooi vlees, dat onbeperkt door Nice to Meat kan worden ingevoerd. Iets waar u naar kunt uitkijken!

Puro beef

Puro Beef is duurzaam rundvlees met een pure smaak en een ongekende malsheid. Wie zijn gasten dit verse vlees voorschotelt, kan eigenlijk niets fout meer doen. Nice to Meat levert Puro Beef in hele delen en geportioneerd.

Puro beef

Lees verder op www.nicetomeat.nl


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Debic
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Unilever Food Solutions
door chefs voor chefs

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca