Let's Meet Nice to Meat Herfst/Winter

Wow hier is die dan: De Aftermovie van weer een geslaagde editie van de Let’s Meet Nice to Meat Herfst/Winter versie. De volgende editie van dit inspiratievolle evenement zal weer in het voorjaar van 2018 worden georganiseerd.

 

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants.

Ambachtelijke en efficiënt
Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Voor bestaande en nieuwe relaties een garantie dat de kwaliteitsfilosofie in ere wordt gehouden.

In de 21e eeuw beschouwen wij ons vak onverminderd als een kunst. Onder het motto 'Meat is Art!' houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 80 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten.

Want dát is onze missie: het op continuïteitsbasis leveren van de juiste kwaliteit op het juiste moment voor de juiste prijs. Samenwerking en respect, zowel intern als extern, vormen daarbij de onmisbare factoren.


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca