Versvrienden bundelen krachten in Markthal

Rungis, Schmidt Zeevis, Nice to Meat en Treuren vormen samen Fresh Food Friends.

Markthal Rotterdam

1 Oktober opent de Markthal in Rotterdam. Vier top horeca toeleveranciers bundelen de krachten om naast restaurants ook de smaakbewuste consument te gaan bedienen in de ‘koopkathedraal aan de Maas’.

Groente en fruit Markthal

Groente- en fruitspecialist Rungis, Treuren wild en gevogelte, horeca slagerij Nice to Meat en vishandel Schmidt Zeevis vormen samen verskwartet FFF ofwel de Fresh Food Friends. “Met z’n vieren vormen ze één blok van verswinkels, mét een terras bovenop,” aldus directeur Hans Schröder van Provast in het Algemeen Dagblad.

Markthal

Gert Jan Zonneveld Piek van Rungis: “Vanaf oktober is Rungis niet alleen dé vers leverancier van de horeca, maar staan we ook klaar voor de consument die op zoek is naar de parels op het gebied van aardappelen, groenten, fruit, paddestoelen en kruiden.”

Markthal vis

Naast de verkoop in de Rotterdamse Markthal is er ook ter plekke te proeven van de specialiteiten. FFF wordt gerund door horacaman Pascal Martens. De Markthal wordt een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje.

Schmidt Zeevis Treuren Wild en Gevoogelte Nice to Meat Rungis


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Debic
room voor dé professional

Afzuigkanaal reiniging
Gewoon Sgoon ontzorgt

Rungis
enthousiast over groenten

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Gastvrij Rotterdam
20 t/m 22 september 2021

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca