Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
De impact van de Michelinster

De impact van de Michelinster

Wat is de impact van een Michelinster en hoe belangrijk zijn restaurantgidsen? We vroegen het aan twee chefs die vorig jaar een Michelinster kregen: Thomas van Santvoort van Flicka en Danny Tsang van O&O.
Kokswereld

Desserts die je gasten onthouden

advertorial

Desserts die je gasten onthouden

Hoe belangrijk je gasten smaak ook vinden, een prachtige presentatie van desserts is wat ze écht onthouden. Gelukkig wordt ieder dessert een blikvanger met deze tips en tricks.
Kokswereld

Vacature Het Roode Koper

werken

Vacature Het Roode Koper

Het restaurant van Het Roode Koper (1 Michelinster) zoekt, in verband met de ontwikkelingen op het landgoed komend seizoen en ter uitbreiding van haar team, een zelfstandig werkend kok en een sous-chef.
Kokswereld

Vacature Restaurant Crijns in Bladelwerken

Vacature Restaurant Crijns in Bladel

Restaurant Crijns typeert zich door een Franse keuken met Oosterse invloeden. We koken puur en zijn ook puur, de gasten staan altijd centraal. Wij vinden samenwerken belangrijk, zodat jij jouw creativiteit kwijt kunt en we elkaar motiveren.
Kokswereld

Inter Scaldes op 1ste plaats in Lekker


Inter Scaldes op 1ste plaats Lekker

De kop is er af. Als eerste restaurantgids heeft Lekker de Top 100 beste restaurants van Nederland bekend gemaakt. Restaurant Inter Scaldes is opnieuw de nummer één in de Top-100 van restaurantgids Lekker500.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok