Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Hoe bereid je inktvis?


Hoe bereid je inktvis?

Dé inktvis bestaat niet, ‘inktvis’ is een verzamelnaam voor verschillende weekdieren uit dezelfde familie: de koppotigen. Inktvissen kunnen opgedeeld worden in 3 soorten: de pijlinktvis, zeekat en de octopus.
Kokswereld

24/7 GROENTEN

advertorial

24/7 GROENTEN

Gasten willen meer groen op het menu en het liefst de hele dag door. Ontbijtsmoothies met spinazie, groenterepen tussendoor en het liefst ook groenten als dessert. Hoe pak je dit aan? Lees nu de tips & tricks.
Kokswereld

Gratis toegang Gastvrij Rotterdam


Gratis toegang Gastvrij Rotterdam

De zevende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 t/m 25 september in Rotterdam Ahoy. Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u dit gastronomische platform niet missen!
Kokswereld

Zelfstandig werkend kok in Zwitserland

werken

Kok Val Sinestra in Zwitserland

Val Sinestra ligt middenin de ruige bergwereld van het Unterengadin. Met idealisme en plezier wordt het hotel sinds 1978 gerund door Nederlanders. Ben jij een aardige, flexibele collega die van aanpakken weet èn graag in de bergen is?
Kokswereld

Creatieve kok Boerhaave in Voorhout

werken

Vacature Boerhaave in Voorhout

Gemoedelijkheid, gastvrijheid, samen met goede service en kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij bieden een enorme leuke uitdaging voor een creatieve zelfstandig werkende kok die graag verder wilt ontwikkelen in zijn vakgebied.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok