Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Wilde eend


Wilde eend

Weet jij het verschil tussen kooi- en schieteend? Deze week is het seizoen van de wilde eend geopend, een oer-Hollandse delicatesse die op jouw menukaart niet mag ontbreken.
Kokswereld

Heb jij hem al aangevraagd?

advertorial

Heb jij hem al aangevraagd?

Dit is je laatste kans om het inspiratiemagazine voor chefs bomvol verhalen en recepturen aan te vragen. Ontvang nu gratis het !D magazine van Debic.
Kokswereld

Kostprijs


Kostprijsberekening ingrediënten

Ontdek hoeveel je overhoudt na het schoonmaken van vis, groente of fruit en wat de prijs wordt van je eindproduct. Reken je verlies en rendement hier per ingrediënt uit.
Kokswereld

Stap ook over naar verse friet

advertorial

Stap ook over naar verse friet

De trend van verse friet is niet te stoppen. Eenmaal naar verse friet overgestapte zaken willen niet meer anders en dat is met een reden. De friet van FrietHoes is puur natuur, niet droog, krokant en smaakt naar aardappelen. Nieuwsgierig?
Kokswereld

Zelfstandig werkend kok op Bonaire

werken

Zelfstandig werkend kok op Bonaire

Buddy Dive Resort is een van de grootste duikresorts te Bonaire - Caribisch Nederland. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven, creatieve en flexibele Zelfstandig Werkend Kok.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok