Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Zeeduivel: monsterlijk lekker

Zeeduivel: monsterlijk lekker

Deze vis leeft op de bodem van de Atlantische Oceaan en Middellandse zee en is op zijn zachts gezegd niet echt moeders mooiste. Sterker nog, met zijn reusachtige kop en scherpe tanden is ‘ie niet om aan te zien.
Kokswereld

Place du Marché in Philippine

werken

Place du Marché in Philippine

Wij zijn een in Zeeuws Vlaanderen alom bekend Vis- en Mosselrestaurant en zoeken een gemotiveerde en vakkundige Zelfstandig werkend kok. Wij bieden jou een goede verdienste in een aantrekkelijke werkomgeving.
Kokswereld

Kok Het Armhuis op Vlieland

werken

Kok Het Armhuis op Vlieland

Wil jij werken in een Restaurant die in alle gidsen staat vermeld onder leiding van Top Chef Ronald Tausch (o.a. de Librije) en ook nog op het mooie Waddeneiland Vlieland mét woonruimte... Lees dan verder!
Kokswereld

The Student Hotel in Maastricht

werken

Kok The Student Hotel Maastricht

Wat jou een goede Kok maakt: Drive, energie en focus! Als onderdeel van een klein en hecht team bouwen wij op jou, jij weet onze gasten optimaal te bedienen. Dat betekent ook dat je echt het verschil kan maken voor ons team.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok