Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Colatura di alici: lekkende ansjovis


Colatura di alici: lekkende ansjovis

In het pittoreske vissersdorpje Cetera dat aan de Zuid-Italiaanse kust ligt, wordt al sinds jaar en dag een echte keukenschat gemaakt: colatura di alici. Letterlijk vertaald: lekkende ansjovis. Deze Europese vissaus maakt met een paar drupjes van een simpele pasta een smaakbom.
Kokswereld

Sumak: fris dieprood poeder


Mirazur op 1, Librije terug in top 50

Restaurant Mirazur in het Franse Menton is door World’s 50 Best Restaurants uitgeroepen tot beste restaurant van 2019. De Librije in Zwolle pakt tijdens de bekendmaking in Singapore een mooie 46ste plaats en keert daarmee na één jaar afwezigheid terug in de top 50.
Kokswereld

Kok Op Hodenpijl Schipluiden

werken

Kok Op Hodenpijl Schipluiden

Werk jij het liefst met biologische producten uit eigen tuin en stal? Serveer jij onze gasten graag een smaakvol gerecht en ben je, naast de bereiding, altijd bezig met nieuwe recepten? Dan zoekt Op Hodenpijl jou!
Kokswereld

Vacature De Culinaire Makelaar

werken

Vacature De Culinaire Makelaar

De Culinaire Makelaar zoekt Zelfstandig Werkend Koks, vooral in de regio Randstad. Wij detacheren al 15 jaar koks door heel Nederland en bieden afwisselend werk, regelmatig een avond en weekend vrij en goede arbeidsvoorwaarden.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok