Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
De 30 beste telers op één plek


De 30 beste telers op één plek

Je moet van goeden huize komen om ruim 300 doorgewinterde chefs en ondernemers te laten watertanden. De 30-jarige groente- en fruit specialist Rungis kreeg het maandag 3 juni voor elkaar op landgoed Vollenhoven in De Bilt.
Kokswereld

GRATIS garde bij je bestelling

advertorial

GRATIS garde bij je bestelling

Probeer nu dé nieuwe standaard in kookroom. Ontvang een gratis garde van de Buyer bij bestelling van slechts één doos Debic Kookroom 20% Original. Bestel en profiteer!
Kokswereld

Sumak: fris dieprood poeder


Sumak: fris dieprood poeder

We noemen Sumak wel een kruid, maar eigenlijk zijn het gedroogde en vermalen steenvruchten. Sumak wordt met trossen tegelijk geoogst, gedroogd en fijngemalen. Als poeder over gegrild vlees te strooien of als marinade of dressing.
Kokswereld

Chef-kok De Stadstuin Breda

werken

Chef-kok De Stadstuin Breda

Restaurant De stadstuin zal dit jaar haar 23 jarig bestaan vieren. Restaurant De Stadstuin heeft in de Michelingids een “Bib Gourmand” staat in de “lekker 500” en is speciaal aanbevolen in de gids Gaultmillau. Word jij onze vakbekwame en creatieve Chef-Kok?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok