Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Ree: het zomerwild


Ansjovis

Dit kleine visje leeft in grote scholen over de hele wereld. Er zijn ongeveer 150 soorten ansjovis en minimaal net zoveel verschillende bereidingswijzen. Van verrassende zoute smaakmaker tot vers van de grill.
Kokswereld

Het kan! Snel, verrassend én vega..

advertorial

Het kan! Snel, verrassend én vega..

Al eens gedacht aan een trendy Vegan Mango Fajita of Jackfruit Tortilla? Doe inspiratie op. Vraag een GRATIS kruidenpakket aan incl. snelle Street Food-recepten mét en zonder vlees.
Kokswereld

Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler


Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler

Omdat de Emmentaler AOP een rauwmelkse kaas is, is het kaasmakingsproces niet te automatiseren, de samenstelling van de melk is elke dag weer anders. We nemen je mee naar Kaltbach, naar kaasmaker Markus Hodel.
Kokswereld

Gratis Inspiratie Workshop voor chefs!

advertorial

Inspiratie Workshop voor chefs!

We nodigen je graag uit voor iets nieuws! Op een prachtige buitenlocatie in Vlaardingen houden we op maandag 24 juni onze eigen Aviko Inspiratie Workshops voor Chefs. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt!
Kokswereld

Eenvoudig koks vinden, eenvoudig werk vinden

werken

Eenvoudig koks of werk vinden

Op zoek naar een goede kok? Vind snel een Chef-kok, Sous-chef of Zelfstandig Werkend Kok. Plaats direct jouw oproep op de grootste internetpagina voor koks.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok