Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Roy Eijkelkamp en Robin van de Bunt

Roy Eijkelkamp & Robin van de Bunt

Op jonge leeftijd de keuken van een sterrenrestaurant overnemen en die sterren behouden. Dat flikten Roy Eijkelkamp en Robin van de Bunt. Een interview over hun weg naar de eigen sterren.
Kokswereld

Wat is tegenwoordig nog origineel?

advertorial

Wat is tegenwoordig nog origineel?

!D magazine, het inspiratiemagazine voor chefs is er weer. Deze editie staat in het teken van originaliteit met o.a. eigentijdse vertalingen van klassiekers met technieken van nu.
Kokswereld

Chef de partie Het Scheepvaartmuseum

werken

Chef de partie Scheepvaartmuseum

In ons restaurant ontvangen wij tijdens openingstijden van het museum jaarlijks meer dan 100.000 gasten. Daarnaast verzorgen we honderden evenementen, zowel ’s avonds als overdag, variërend van een vergadering tot een high-end diner.
Kokswereld

Vacature Ruitersbosch in Breda

werken

Vacature Ruitersbosch in Breda

Restaurant Ruitersbosch is gevestigd aan de rand van het Mastbos. Wij zijn op zoek naar een collega die mee wilt werken om ons restaurant nog beter te maken. Eigen creativiteit wordt zeer gewaardeerd.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok