Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Fermenteren: van zuurkool tot kombucha

Fermenteren

Al lang voordat er voedselhypes en koelkasten bestonden was men bezig met fermenteren. Door gecontroleerde verrotting worden producten niet alleen langer houdbaar maar ontstaat er een heel eigen smaak.
Kokswereld

Hoe verbetert een ** chef zichzelf?

advertorial

Hoe verbetert een ** chef zichzelf?

Zelfs als je bekendstaat als één van de meest buitengewone chefs van Nederland moet je jezelf blijven verbeteren. Nico Boreas vertelt hoe hij dit doet in deze gratis brochure.
Kokswereld

Foodies op Bonaire zoekt nieuwe collega's

werken

Nieuwe collega's Foodies Bonaire

Ben jij klaar voor een Caribisch avontuur, wil jij werken op een van de mooiste plekken van de wereld? En in een gemotiveerd team bij een van de mooiste restaurants op Bonaire? Reageer dan snel!
Kokswereld

Restaurant Vesters in Nijmegen

werken

Restaurant Vesters in Nijmegen

Restaurant Vesters te Nijmegen zoekt een Chef de partie of Aankomend Sous-chef met werkervaring op een hoog ambachtelijk niveau. Er staat een geïnspireerde, jonge ploeg die vol zit met frisse ideeën over eten en drinken.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok