Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Is jackfruit het nieuwe superfood?

Is jackfruit het nieuwe superfood?

Hoewel we een klein beetje de kriebels krijgen komt jackfruit toch wel aardig in de buurt van een super food. Als in: een bijzonder etenswaar dat je zowel als groente, vleesvervanger en fruit kan eten bedoelen we dan.
Kokswereld

Carrière in de Horeca? Do’s & Don’ts

advertorial

Carrière in de Horeca? Do’s & don’ts

Ambieer jij een carrière in de Horeca? Gefeliciteerd! Er zijn in deze branche genoeg kansen om jouw stage of droombaan te vinden. Wij geven je graag tips om het beste uit jouw Horeca carrière ta halen.
Kokswereld

Chef de Partie in Schijndel

ter overname aangeboden

Restaurant Minevitus Weesp

Wij bieden een onlangs geheel gerenoveerd restaurant ter overname aan. Ons bedrijf staat genoteerd in restaurantgids Lekker 500 en in de Michelin gids. Het bedrijf is gelegen aan De Nieuwstad, een drukke doorgaande winkelstraat.
Kokswereld

Chef de Partie in Schijndel

werken

Chef de Partie in Schijndel

Ben jij een Chefs de Partie met minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Jansen & Jansen is een succesvolle en luxe brasserie in Schijndel, kenmerkt zich door goed werkgeverschap en je komt terecht in een leuk team!
Kokswereld

Chef-kok Vesting Hotel Naarden

werken

Chef-kok Vesting Hotel Naarden

Een prachtig, aansprekend restaurant dat volop in ontwikkeling is. Veel vrijheid en zelfstandigheid, mooie producten en een leuk team met mooie gasten. Onze nieuwe chef ontvangt een bijzonder goed salaris.
Kokswereld

Wordt jij onze e-Cooking® specialist?

werken

Wordt jij e-Cooking® specialist?

IXL Netherlands B.V. is een Nederlands innovatief bedrijf dat op dit moment bezig is met ontwikkeling van een geheel nieuwe voedselbereidingsmethode met gebruikmaking van e-Cooking® technologie.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok