Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Rode Palamós garna

Rode Palamós garnaal

Palamós is een klein vissersplaatsje met een grote reputatie. De rode Palamós garnaal is met zijn felrode kleur een lust voor het oog en ontzettend lekker. Ze zijn vrij groot en het vlees is stevig en lichtzoet.
Kokswereld

Wat is nog origineel tegenwoordig?

advertorial

Wat is nog origineel tegenwoordig?

Je sleutelt je leven lang aan een unieke, eigen en herkenbare stijl. Hierover lees je meer in hét inspiratiemagazine voor chefs, !D41 ligt in mei op de mat. Lees de vorige edities hier!
Kokswereld

Succesvol horecaterras op niveau

Succesvol horecaterras op niveau

Met een horecaterras is geld te verdienen, zeker voor meer laagdrempelige zaken. Maar hoe werkt het als je een restaurant in het betere segment hebt? Drie chef-ondernemers over hun terras.
Kokswereld

Kok Het Arsenaal 1309 in Doesburg

werken

Kok Het Arsenaal 1309 Doesburg

Wij zoeken een zelfstandig werkende kok voor 32 tot 38 uur per week (géén overuren en 3 dagen weekend). Ben jij toe aan een nieuwe werkplek met goeie collega's en een eigentijdse manier van koken?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok