Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Texels lamsvlees


Texels lamsvlees

Het Nederlandse lamsvleesseizoen begint in april met zuiglam: het jongste en malste lamsvlees. Uitgestrekte zilte grasweiden geven het lamsvlees een hartige smaak.
Kokswereld

CHEF® introduceert Classic Sauces!

advertorial

CHEF® introduceert Classic Sauces!

Vijf klassieke sauzen met de erkende hoge kwaliteit van CHEF®. Ze brengen snelheid en gemak zonder concessies te doen aan smaak. Ideaal als basis voor jouw eigen (saus)creaties.
Kokswereld

Oosterschelde kreeft

Oosterschelde kreeft

's Winters kruipt de kreeft weg in de diepe kuilen van de Oosterschelde. Om in het voorjaar weer tevoorschijn te komen, te verschalen en zich voort te planten. Deze maand gaat het vangstseizoen van de Oosterschelde kreeft van start.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok