Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Kan elke rijst risotto worden?

Kan elke rijst risotto worden?

Voor het maken van de perfecte risotto - lekker romig maar toch stevig - heb je naast een goede bouillon, kwalitatieve garnituren en een beetje liefde óók de perfecte rijstkorrel nodig.
Kokswereld

Word docent in je vak

advertorial

Word docent in je vak

Jouw passie voor het koksvak delen met anderen? Word docent in het beroepsonderwijs met de docentopleiding Consumptieve techniek van Aeres Hogeschool Wageningen. Kom naar de open dag op 23 maart a.s.
Kokswereld

Succesvol horecaterras op niveau

Succesvol horecaterras op niveau

Met een horecaterras is geld te verdienen, zeker voor meer laagdrempelige zaken. Maar hoe werkt het als je een restaurant in het betere segment hebt? En hoe belangrijk is ligging, kaart en logistiek op het terras? Drie chef-ondernemers over hun terras.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok