Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Groentegastles Sterklas Amsterdam

Groentegastles Sterklas Amsterdam

Cedrat, maitake, rossio en mashua. Groenteleverancier Rungis is altijd opzoek naar nieuwe smaken. De opgedane kennis delen ze graag, vandaag in de vorm van een bijzondere gastles aan Sterklas Amsterdam.
Kokswereld

Slag op de Schelde: strijd jij mee?

Slag op de Schelde: strijd jij mee?

Kookwedstrijd Slag op de Schelde vindt dit jaar plaats op 21 mei en is nu open voor inschrijving. Professionele chefs of sous-chefs koken op een schip op de Oosterschelde met asperges en producten uit de Oosterschelde zelf.
Kokswereld

Sous-chef Park Hotel Den Haag

werken

Sous-chef Park Hotel Den Haag

Ben jij een ervaren kok en klaar voor de positie Sous-chef en opzoek naar een volgende stap? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij bieden jou de opstap naar een verdere ontwikkeling tot executive chef.
Kokswereld

Sous-chef De Watergeus

werken

Sous-chef De Watergeus

De Watergeus is op zoek naar een creatieve Sous-chef die gepassioneerd met het vak bezig is. We hebben een heerlijke en eerlijke keuken, goedlachse gastvrije medewerkers en al 16 jaar een Bib Gourmand van Michelin.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok