Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Cacao: hoe maak je daar chocola van?

Cacao: maak daar chocola van

Diep in Zuid-Amerika, in de Amazone, groeit van oorsprong de cacaoboom. Inmiddels groeit ‘ie ook in Azië en Afrika om de cacaoproductie op peil te houden. Chocola is er in oneindig veel varianten en valt natuurlijk niet zo van de boom.
Kokswereld

Chef de partie Senses Amsterdam

werken

Chef de partie Senses Amsterdam

Senses restaurant is een intiem restaurant in het centrum van Amsterdam met een open keuken waar 'food art' gerechten worden gecreëerd. Wij bieden een collegiale werkomgeving waarin initiatief wordt gewaardeerd.
Kokswereld

Chef de Partie Brasserie Bakboord

werken

Chef de Partie Brasserie Bakboord

Dat Brasserie Bakboord goed bezig is blijkt wel: nummer 1 op TripAdvisor Almere en in bezit van de felbegeerde Bib Gourmand. Wij coachen onze medewerkers om een winnend team te creëren en samen successen te vieren.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok