Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Ken de keukentermen

Ken de keukentermen

Bepaalde woorden kom je alleen in de professionele keuken tegen. Termen van arroseren tot zeste bekijk je, met de uitleg er bij, in dit gastronomisch woordenboek.
Kokswereld

Vissaus: Aziatische smaakmaker vol umami

Vissaus: smaakmaker vol umami

De naam verklapt het al: vissaus wordt gemaakt van vis. En zout, heel veel zout. Kokswereld duikt in de wereld van umami, catsup en kê-tsiap.
Kokswereld

Wil jij koken op Mallorca?

werken

Wil jij koken op Mallorca?

Heb je altijd weleens in het  buitenland willen werken? Heb je zin in een zomer met zon, zee, strand, uitgaan en hou je van hard werken in de horeca? Dan hebben wij deze unieke baan voor je.
Kokswereld

Kok bij Holland Casino Venlo

werken

Kok bij Holland Casino Venlo

Wil jij als kok jouw ingrediënten toevoegen aan onze diners, seizoens- gerechten, verrassingsmenu’s, specials en proeverijen? In een rooster waar je 8 uur per dag werkt? Zet dan in op deze baan als kok bij Holland Casino!
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok