Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Mozzarella, burrata en stracciatella

Mozzarella, burrata en stracciatella

Mozzarella en burrata kennen we wel, al denkt men daar in Italië waarschijnlijk heel anders over. Hoe wij ze hier eten is zelden zoals oorspronkelijk bedoeld.
Kokswereld

Vraag GRATIS het !D magazine aan

advertorial

Vraag GRATIS het !D magazine aan

Het inspiratiemagazine voor chefs vol prachtige recepten. Ontdek onder andere het recept van Robin Blaauw met krokante kataifi: gesponnen tarwe dat een heerlijk mondgevoel geeft!
Kokswereld

Sous-Chefkok Brasserie Bakboord in Almere

werken

Sous-Chefkok Bakboord Almere

Dat Brasserie Bakboord goed bezig is valt op: nummer 1 op TripAdvisor Almere, in de LEKKER500, in Gault&Millau en een felbegeerde Bib Gourmand. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok