Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Eendenmosselen: gevaarlijk lekker

Nootmuskaat

Nootmuskaat is zo ingeburgerd dat het oer-Hollands aanvoelt. Niets is minder waar. Om het te bemachtigen werd een levensgevaarlijke reis afgelegd en gevochten.
Kokswereld

Puro beef: grasgevoerd rundvlees uit Uruguay

advertorial

Puro beef: grasgevoerd rundvlees uit Uruguay

Zeg je duurzame veeteelt, dan kom je automatisch terecht in Uruguay. Schone lucht, zuiver water, een royale portie zonneschijn en weelderige inheemse grassen krijgen de runderen hier jaarrond voorgeschoteld.
Kokswereld

Kok voor HUP in Mierlo

werken

Kok voor HUP in Mierlo

HUP is een 4-sterren hotel met een geweldig sport- en ontspanningscentrum. Wij bieden een prettige werksfeer en een hoge mate van zelfstandigheid. Naast een passend salaris bieden wij goede secondaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.
Kokswereld

7AM Den Haag zoekt Creatieve chef-kok

werken

7AM Den Haag zoekt Chef-kok

Wij bieden je een zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbreng. Je bent eigen baas in de keuken en stuurt daarbij de koks aan. Een ervaren Sous-chef die een opstap wil maken naar de functie Chef-kok is ook van harte welkom!
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok