Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Sesam: rauw, geroosterd, olie of pasta

Sesam: geroosterd, als olie of pasta

In de Oosterse, Aziatische én Afrikaanse keuken is sesam een belangrijk ingrediënt. Ze zijn er in het wit en zwart, en zo’n beetje alle kleurschakeringen daartussen in. Rauw, geroosterd, als olie of pasta, dit kleine zaadje kent vele toepassingen.
Kokswereld

Perfecte match met Passie4Hospitality

advertorial

Passie4Hospitality: perfecte match

Gastvrijheidsuitzendbureau Passie4Hospitality creëert de verbinding tussen werkgever en werknemer. Door de ruime praktijkervaring in de horeca en de aantoonbaar deskundige medewerkers weet ons team de perfecte match te maken.
Kokswereld

Eendenmosselen: gevaarlijk lekker

Ken de keukentermen

Bepaalde woorden kom je alleen in de professionele keuken tegen. Termen van arroseren tot zeste bekijk je, met de uitleg er bij, in dit gastronomisch woordenboek.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok