Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
De Zeeuwse oester

De Zeeuwse oester

In de Oosterschelde en het Grevelingenmeer worden twee soorten oesters gekweekt: de grillige creuse en de ronde platte. We nemen je mee op oesterschip YE60 en naar Yerseke, een bedrijvig vissersdorp met de Oosterschelde als achtertuin.
Kokswereld

Saus maakt of breekt je gerechten!

advertorial

Saus maakt of breekt je gerechten!

Als chef kun je met een geweldige roomsaus echt het verschil maken en je vakmanschap laten zien. Klik hier en ontdek het geheim van de perfecte saus!
Kokswereld

Chef-kok Meneer Buscourr Utrecht

werken

Chef-kok Meneer Buscourr Utrecht

Restaurant Meneer Buscourr is een kleinschalig restaurant in het centrum van Utrecht. Wij zoeken een nieuw chef kok en bieden een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en vrij op zondagen.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok