Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Dringen aan de top in Lekker 2019

Dringen aan de top in Lekker

De kop is er af. Als eerste restaurantgids heeft Lekker de Top 100 beste restaurants van Nederland bekend gemaakt. Inter Scaldes pakt de eerste plaats. Sabero van Nico en Sonja Boreas in Roermond is de hoogste binnenkomer.
Kokswereld

Chef-kok de Meiboom in Waalre

werken

Kok Hortus Botanicus Amsterdam

Wij bieden een leuke baan in een prachtige en inspirerende omgeving! De werkzaamheden zijn voornamelijk overdag, voor deze aantrekkelijke werktijden bieden wij een goed en passend salaris.
Kokswereld

Chef-kok de Meiboom in Waalre

werken

Kok schip de Zonnebloem

Wij zoeken een zelfstandig werkend Kok voor ons vakantieschip (start februari 2019) die meehelpt om onze gasten en vrijwilligers een onvergetelijke reis te bezorgen.
Kokswereld

Chef-kok skigebied Oostenrijk

werken

Chef-kok skigebied Oostenrijk

Gasthof Untermetzger is een 3* hotel in het centrum van het Zillertal omringt door enorme skigebieden. Je bent onderdeel van een gezellig team. We bieden kost, inwoning en skimogelijkheden.
Kokswereld

Hulpkok de Zonnebloem

werken

Hulpkok de Zonnebloem

Wij zoeken een Hulpkok voor ons vakantieschip (start februari 2019) die meehelpt om onze deelnemers en vrijwilligers een onvergetelijke reis te bezorgen. Je helpt de koks om te zorgen dat alle passagiers lekker en gezond te eten krijgen.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok