Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
De impact van de Michelinster

De impact van de Michelinster

Op 17 december wordt de Michelingids gepresenteerd. Hoe belangrijk zijn restaurantgidsen en reviewsites? Chef Jeffrey Graf van The Duchess in Amsterdam en restaurateur Danny Gonzalez van Fitzgerald in Rotterdam aan het woord.
Kokswereld

Zo maak je de perfecte trifle

advertorial

Zo maak je de perfecte trifle

De klassieke trifle is een nagerecht uit de Engelse keuken en bestaat uit meerdere lagen in een glas of een glazen kom. Ontdek hier het recept en vraag de gratis brochure aan!
Kokswereld

Suiker & de bietencampagne

Suiker & de bietencampagne

Het is herfst, de suikerbieten moeten van het land. Vrachtwagens sjezen af en aan. Elk jaar worden daar een paar miljoen ton suikerbieten tot suiker verwerkt.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok