Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Beurre Noisette: gebruinde intense botersmaak

Beurre noisette

Wat is nog beter en lekkerder dan roomboter? Juist: Beurre noisette. Deze roomboter 2.0 tilt elk gerecht naar een hoger niveau. Van rogvleugel tot Madeleines.
Kokswereld

Zet groente op de kaart

advertorial

Zet groente op de kaart

Op veel menu’s is het zoeken naar groenten. Vis en vlees spelen vaak de hoofdrol. En dat terwijl steeds meer gasten vragen om meer verantwoorde gerechten. Tijd voor verandering, tijd voor een groenteboost!
Kokswereld

Gault&Millau 2019: grote veranderingen

Gault&Millau vol veranderingen

De nieuwe Gault&Millau gids wordt gepresenteerd op maandag 3 december in Amsterdam. Afgelopen jaren is Jan van Lissum verantwoordelijk geweest voor de gids, vanaf komende editie neemt Godfried van der Lugt dit over. Grote veranderingen zijn inmiddels aangekondigd.
Kokswereld

Je gasten zijn dol op deze Belgische friet!

advertorial

Je gasten zijn dol op deze Belgische friet!

Deze lekkere dikke Belgische frieten, smaken als zelfgemaakt! Aviko Artisanale Frites: Al ambachtelijk voor je gesneden en bevroren aangeleverd. Vraag nu een GRATIS proefpakket aan en test ze zelf.
Kokswereld

Sous-chef De4dames Schiermonnikoog

werken

Sous-chef Schiermonnikoog

Hotel, wijnbar & bistro/restaurant De4dames op Schiermonnikoog opent rond de kerstdagen haar deuren. Wij zoeken voor ons keukenteam dat zal bestaan uit 4/5 koks nog een zelfstandig werkend kok en een chef-kok.
Kokswereld

Pannenkoekenbakker D'n Berepot Nieuwkuijk

werken

Pannenkoekenkok Nieuwkuijk

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met prettige werktijden, goed salaris en doorgroei­mogelijkheden en weet jij pannenkoeken op "culinair" niveau te waarderen, dan is dit de baan voor jou!
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok