Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Sumak: fris dieprood poeder


Sumak: fris dieprood poeder

We noemen Sumak wel een kruid, maar eigenlijk zijn het gedroogde en vermalen steenvruchten. Sumak wordt met trossen tegelijk geoogst, gedroogd en fijngemalen. Als poeder over gegrild vlees te strooien of als marinade of dressing.
Kokswereld

Gastvrij Rotterdam groter dan ooit

advertorial

Gastvrij Rotterdam groter dan ooit

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Breng dan een bezoek aan Gastvrij Rotterdam 2018 van 17 t/m 19 september in Rotterdam Ahoy.
Kokswereld

Werken met beperking: het werkt

werken

Werken met beperking: het werkt

Een toprestaurant waar een groot deel van het team bestaat uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Klinkt tegenstrijdig, maar gebeurt in Zwolle. Hoe je succesvol kan zijn vertelt Josua Oechies van restaurant Vidiveni.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok