Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Saffraan: puur handwerk

Saffraan: puur handwerk

De gedroogde rode stampers van een paarse herfstbloeiende krokus: dat is saffraan. Er zijn wel tweehonderd bloemen nodig om één gram van het kostbare specerij te produceren.
Kokswereld

Download de brochure vol inspiratie

advertorial

Download de brochure vol inspiratie

Dé botermelange van Debic is terug van weggeweest. Wil jij je gerechten verrijken met onze botermelange? Download dan gratis de brochure boordevol verrassende inspiratie!
Kokswereld

Chef Bayside Bar-Restaurant Foodies Bonaire

werken

Chef Foodies Bonaire

Werk jij goed onder druk? Ben je creatief en flexibel? Wil jij werken in een jong en enthousiast team? Heb je een relevant diploma? ...en ben je bereid om te leren? Dan zoeken wij jou!
Kokswereld

Kok Restaurant DeliCees in Dordrecht

werken

Kok gezocht DeliCees Dordrecht

Voortdurend zijn we op zoek naar nieuwe ingrediënten, technieken en inspiratie. Dit leidt tot veel bezoeken aan leveranciers en producenten in de regio en in de wereld. Als aanvulling op ons team zoeken wij een gemotiveerde zelfstandig werkend kok.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok