Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Ree: het zomerwild


Ansjovis

Dit kleine visje leeft in grote scholen over de hele wereld. Er zijn ongeveer 150 soorten ansjovis en minimaal net zoveel verschillende bereidingswijzen. Van verrassende zoute smaakmaker tot vers van de grill.
Kokswereld

Kok Eetcafe Opa in Rotterdam

werken

Kok Eetcafe Opa in Rotterdam

Eetcafe Opa is al 25 jaar het stralende middelpunt van de Witte de Withstraat. We hebben kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden een fijne werkplek waar ruimte is voor eigen inbreng en waar je kunt zijn wie je bent.
Kokswereld

Creatieve Kok Eetcafé de Prins in Berlicum

werken

Creatieve Kok de Prins in Berlicum

Werken bij Eetcafé de Prins is nooit saai. Niet voor niets zijn wij het gezelligste eetcafé van Brabant. Wij houden van gezelligheid en van verrassen. Dat doen we met toffe evenementen en een culinair hoogstaande kaart die we aanpassen aan de seizoenen.
Kokswereld

Sous-chef Boerhaave in Voorhout

werken

Sous-chef Boerhaave in Voorhout

Wij zijn op zoek naar een fulltime Sous-Chef met ambitie en enkele jaren leidinggevende ervaring. Wij bieden een moderne werkplek met gezellige collega’s en nette werktijden. Actief meedenken en initiatief nemen wordt gestimuleerd.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok