Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Tamarinde – de Indische dadel


Tamarinde – de Indische dadel

In de kaneelbruine tamarinde peulen zitten enkele zaden, het vruchtvlees om die zaden is het eetbare deel van deze peul. Het vruchtvlees is donkerbruin en kleverig. Tamarinde in meerdere keukens geliefd, lees hier waarom.
Kokswereld

Pascal Jalhay, ‘Inspired by India’

advertorial

Pascal Jalhay, ‘Inspired by India’

Debic vroeg Pascal Jalhay (Marfo Food Group): “waar kunnen wij samen culinaire grenzen verleggen?”. Hij koos India, een land dat hij in 2013 voor het eerst bezocht.
Kokswereld

Het neusje van de zalm


Het neusje van de zalm

Zalm is altijd een topper op de menukaart, dus er is veel vraag naar. Zowel naar wilde als naar gekweekte zalm. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen? En hoe maak je het verschil met gerookte zalm?
Kokswereld

Vacature Sociëteit De Witte Den Haag

werken

Vacature Sociëteit De Witte

Wil je je kennis als kok omhoog halen? Meer kwalitatief inhoudelijk als kok aan de slag gaan? Dan is de volgende stap voor jou om te gaan werken bij onze Sociëteit.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok