Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Cas Spijkers Academie 10 jaar


Cas Spijkers Academie 10 jaar

Wat maakt de Cas Spijkers Academie zo bijzonder en welke rol speelt het bedrijfsleven daarin? Een gesprek met 3 vakdocenten en met hoofddocent Cees Helder, SVH Meesterkok en de eerste driesterrenchef in Nederland.
Kokswereld

Win het bloemen kookboek vol inspiratie!

advertorial

Win het bloemen kookboek vol inspiratie!

Koken met bloemen is in! Het gebruik van eetbare bloemen is niet alleen prachtig op het bord als garnering, maar smaakt ook nog eens lekker! We geven 5 boeken weg. Klik hier en maak automatisch kans!
Kokswereld

Massimo Bottura op 1 in top 50


Massimo Bottura op 1
in top 50

Vandaag, woensdag 20 juni, is Osteria Francescana uit Modena Italië van Chef Massimo Bottura uitgeroepen tot 's werelds beste restaurant van 2018. Bekijk hier de gehele lijst van World’s 50 Best Restaurants.
Kokswereld

Kok Motorpassagiersschip de Zonnebloem

werken

Kok op schip de Zonnebloem

Wij zoeken een Hulpkok voor ons vakantieschip (start juli 2018) die meehelpt om onze deelnemers en vrijwilligers een onvergetelijke reis te bezorgen. We bieden een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok