Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Eendenmosselen: gevaarlijk lekker

Eendenmosselen: gevaarlijk lekker

Van een kluwen eendenmosselen loopt het water je waarschijnlijk niet direct in de mond. Tenzij je natuurlijk al bekend bent met deze bijzondere delicatesse, door zijn indrukwekkende smaak vergeef je zijn bizarre uiterlijk direct!
Kokswereld

Hollandia heet vanaf nu Debic!

advertorial

IAMCHEF Event vol met groente-inspiratie

Groenten zijn dé trend voor 2018. Dat lieten chefs als Syrco Bakker (Pure C*), Jan Smink (De Librije***), Casimir Evens (Vane) en Menno Post (Olivijn) zien tijdens het IAMCHEF Event. Zelf proberen? Bekijk de aftermovie en vraag direct een sample CHEF Liquid Concentrate aan!
Kokswereld

Eendenmosselen: gevaarlijk lekker

Ken de keukentermen

Bepaalde woorden kom je alleen in de professionele keuken tegen. Termen van arroseren tot zeste bekijk je, met de uitleg er bij, in dit gastronomisch woordenboek.
Kokswereld

Eenvoudig koks vinden, eenvoudig werk vinden

werken

Vacature Limonadefabriek

Koken in de mooiste keuken van Nederland? Werken op een unieke locatie op het water? Is het maken van heerlijke gerechten het liefste wat je doet? Dan pas je helemaal bij de keukenbrigade van De Limonadefabriek in Streefkerk.
Kokswereld

Chef-kok voor Altro Kijkduin

werken

Chef-kok voor Altro Kijkduin

Wij zijn op zoek naar een chef-kok die de nodige ervaring in de Franse keuken. Het werken met eerlijke en verse producten geeft jou genoeg inspiratie en energie om iedere dag zorg te dragen voor een vlekkeloos verloop in onze keuken.
Kokswereld

Kok Restaurant DenC Amsterdam

werken

Kok Restaurant DenC Amsterdam

Wij zijn een drukbezocht, ambachtelijk werkend restaurant met 30 couverts in hartje Amsterdam. We zoeken een fulltime zelfstandig werkend kok of leerling kok, niveau 2, 3 of 4. Zondag is onze sluitingsdag.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok