Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Rode Palamós garna

Rode Palamós garnaal

Palamós is een klein vissersplaatsje met een grote reputatie. De kunst van het vissen wordt hier al generaties lang binnen families doorgegeven. De rode Palamós garnaal is met zijn felrode kleur een lust voor het oog en ontzettend lekker. Ze zijn vrij groot en het vlees is stevig en lichtzoet.
Kokswereld

Weg met de hiërarchie

advertorial

Weg met de hiërarchie

“De eerste keer dat Michelin bij ons kwam eten, werd de lunch meegegeven door een leerling. Datzelfde jaar kregen we een Bib Gourmand. Zo tof!” Nik Tonglet (restaurant de Houtloods) over een plattere hiërarchie in de keuken: wat zijn de voordelen en hoe krijg je het voor elkaar?
Kokswereld

Zelfstandig werkend kok Passant Moerdijk

werken

Passant in Moerdijk zoekt kok

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkend kok met passie voor de horeca. Een leerling kok niveau 3 of een schoolverlater is ook welkom. Je bent een teamspeler en je hebt ervaring in een professionele keuken.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok