Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Peperkorrels: in geuren en kleuren

Peperkorrels: in geuren en kleuren

Zwart, wit, groen, rood. Hoewel iedere peperkorrel zo zijn eigen kleur heeft, komen ze wel allemaal van dezelfde Indiase slingerplant. Het verschil zit hem in het moment waarop de boer de peperbesjes plukt, en in wat hij daarna met ze doet.
Kokswereld

Geen slappe friet meer!

advertorial

Geen slappe friet meer!

Bezorgen wordt een stuk makkelijker. Aviko SuperCrunch Fresh blijft tot wel 60 minuten knapperig. Vraag vandaag nog een gratis proefpakket aan.
Kokswereld

Hollandse garnalen

Hollandse garnalen

Vers gevangen en gekookte garnalen aan boord van een garnalenkotter smaken licht zoet, de bereisde en bepoederde garnalen juist erg zout, en dat komt niet door het zeewater.
Kokswereld

Koken met een local

advertorial

Koken met een local

Pascal Jalhay staat versteld van het kruidengebruik in de Indiase keuken: “Eén van de reden dat ik deze reis wilde maken was om het mysterie van die Garam Masala te ontrafelen.” Benieuwd wat hij ontdekt heeft? Bekijk deel 2 van Pascal’s reis in Delhi.
Kokswereld

Chef-kok & Kok voor restaurants op Mallorca

werken

Baan als kok of chef-kok op Mallorca

Heb je altijd weleens in het buitenland willen werken? Heb je zin in een zomer met zon, zee, strand, uitgaan en hou je van hard werken in de horeca?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok