Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Sollicitatietips van restaurateurs

Sollicitatietips van restaurateurs

Een baan als kok zoeken lijkt een peulenschil in deze tijden van tekorten aan vakbekwame koks. Toch zijn werkgevers kritisch. Waar letten zij op en hoe kan jij als sollicitant het verschil maken?
Kokswereld

Nieuw food magazine voor horeca

Nieuw food magazine voor horeca

Voor chefs die verder kijken dan alleen het bord. In dit dikke en luxe magazine vind je de laatste foodtrends, portretten van grote chefs en ‘Food Inspiration’ van over de hele wereld. Vraag de eerste editie gratis aan tot 31 maart!
Kokswereld

Sous-chef SILLYFOX in Veghel

werken

Sous-chef SILLYFOX in Veghel

In deze functie fungeer je als rechterhand van chef-kok en eigenaar Joppe Sprinkhuizen en kun je zelfstandig de keuken draaien. Een 38-urige werkweek in een enorm uitdagende functie, met veel vrijheid en ruimte om mee te denken.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok