Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Dijonmosterd: parel uit de Bourgogne

Dijonmosterd

Dijon is de hoofdstad van de Bourgogne en is naast Crème de Cassis en de indrukwekkende wijngaarden wereldberoemd vanwege zijn mosterd.
Kokswereld

Onder de indruk van Oud Delhi

advertorial

Wat is jouw THT?

Nik Tonglet deelt de komende weken samen met Debic zijn moderne visie op de horeca. Deel 1: de houdbaarheid van koks is kort. Nik heeft 3 tips om de THT van jouw chefs te verlengen. Lees zijn tips hier.
Kokswereld

Texels lamsvlees

Texels lamsvlees

Uitgestrekte zilte grasweiden geven het lamsvlees een lichtzilte smaak. De Fransen noemen dit Agneau de pré-salé.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok