Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Strijd mee: Slag op de Schelde

Kokstekort? Wees slim in de keuken

De horeca krijgt het steeds drukker, maar er zijn steeds minder geschoolde koks. Hoe zorg je ervoor dat je geen ‘nee’ hoeft te zeggen tegen een reservering omdat er te weinig koks in de keuken zijn?
Kokswereld

Crème Brûlée Eitjes

advertorial

Crème Brûlée Eitjes

Pasen biedt weer een kans om creatief te zijn met desserts, zoals deze gevulde eitjes. Kan jij nog wel wat inspiratie voor Pasen gebruiken? Ontdek het Debic dessertboek gratis bij je bestelling Debic desserts.
Kokswereld

Sous-chef Jazzpodium BIRD Rotterdam

werken

Sous-chef Jazzpodium BIRD

Jazzpodium Bird in Rotterdam is diepgeworteld in de jazz, maar met vertakkingen als soul, funk, hiphop en elektronica. Als is podium, club en restaurant is BIRD dé plek voor de culturele alleseter.
Kokswereld

Sous-chef Bussia Amsterdam

werken

Sous-chef Bussia Amsterdam

Restaurant Bussia is op zoek naar een Sous chef. Wij zijn een restaurant in het hartje van Amsterdam, in de 9 straatjes. We zijn een Italiaans restaurant op hoog niveau.
Kokswereld

Ambitieuze kok Hotel de Pelikaan Texel

werken

Ambitieuze kok de Pelikaan Texel

Hotel De Pelikaan Texel & De Pelikaan Catering is op zoek naar een ambitieuze Zelfstandig werkend kok, die van alle markten thuis is en samen met ons verder wil groeien.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok