Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Fleur de Sel

Fleur de Sel

Fleur de Sel is de trots van het Franse schiereiland Guérande. In zoutpannen harken zoutboeren op zonnige dagen het delicate zout bij elkaar. Volledig ambachtelijk.
Kokswereld

Verstegen introduceert Guilt Free sauzen

advertorial

Nieuwe Guilt Free sauzen Verstegen

Twee weken geleden is de Horecava van start gegaan. Hoog tijd voor een terugblik met de aftermovie van Verstegen dus! Op de stand gaven onze Picoliers uitleg over kruiden en specerijen en werden de nieuwe Guilt Free sauzen onthuld.
Kokswereld

Restaurant De Watergeus zoekt een kok!

werken

Restaurant De Watergeus zoekt kok

We hebben een heerlijke eerlijke keuken met al 15 jaar een Bib Gourmand, goedlachse gastvrije medewerkers en het mooiste uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?
Kokswereld

Diverse keukenfuncties op Mallorca

werken

Diverse keukenfuncties op Mallorca

Heb je altijd weleens in het  buitenland willen werken? Heb je zin in een zomer met zon, zee, strand, uitgaan en hou je van hard werken in de horeca?
Kokswereld

Chef-kok Meneer Buscourr in Utrecht

werken

Chef-kok Meneer Buscourr Utrecht

Restaurant Meneer Buscourr is een kleinschalig restaurant in het centrum van Utrecht. Chef kok Michel de Graaf slaat na 10 jaar een andere weg in, daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe Chef.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok