Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Vissaus: Aziatische smaakmaker vol umami

Vissaus: smaakmaker vol umami

De naam verklapt het al: vissaus wordt gemaakt van vis. En zout, heel veel zout. Kokswereld duikt in de wereld van umami, catsup en kê-tsiap.
Kokswereld

Alles weten over kruiden & specerijen?!

advertorial

Word docent in je vak

Jouw passie voor het koksvak delen met anderen? Word docent in het beroepsonderwijs met de docentopleiding consumptieve techniek van Aeres Hogeschool Wageningen.
Kokswereld

Vacature Boerhaave in Voorhout

werken

Vacature Boerhaave in Voorhout

Hotel Restaurant Boerhaave is recent verbouwd en is een sociaal middelpunt in Voorhout. De functie die wij aanbieden is een enorme leuke uitdaging voor een creatieve zelfstandig werkende kok die graag verder wil ontwikkelen.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok