Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Muscovado suiker: fris, licht bitter en dropachtig

Muscovado suiker

Bruine suiker werd vroeger afkeurend ‘armelui-suiker’ genoemd. Tijden veranderen en inmiddels zijn we juist heel blij met een zo-min-mogelijk bewerkt product als Muscovado suiker.
Kokswereld

The game is on…

advertorial

The game is on…

Snel en zonder twijfelen snijdt chef Bjorn Massop de hertenbout in stukken. “Dit is de kogelbiefstuk, dit de bovenbil en hier kun je ossobuco van maken.” Bjorn Massop vertelt alles over zijn passie voor wild.
Kokswereld

De Nieuwe Polderkeuken

werken

Sous-chef Nieuwe Polderkeuken

Weet jij het jonge keukenteam te motiveren en vind het leuk om nieuwe gerechten te bedenken waarbij je je laat inspireren door lokale, verse ingrediënten? We bieden een prettig en collegiaal werkklimaat en een passend salaris.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok