Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Medewerkers met beperking: het werkt

Werken met beperking: het werkt

Een toprestaurant waar een groot deel van het team bestaat uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Klinkt tegenstrijdig, maar gebeurt in Zwolle. Hoe je succesvol kan zijn vertelt Josua Oechies van restaurant Vidiveni.
Kokswereld

Masterclass op Vier het Seizoen

advertorial

Masterclass op Vier het Seizoen

Wel eens gewerkt met Picanha? Ruud legt je in deze online masterclass uit hoe jij dit prachtig stuk vlees kan bereiden geserveerd met de Franse klassieker Gratin Dauphinois.
Kokswereld

De Europese keuken in Japan

De Europese keuken in Japan

Opvallend veel restaurants die de Europese keuken vertegenwoordigen staan in de Japanse Michelingids. Tweesterrenchef Dominique Bouchet deelt zijn visie.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok