Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Michelin onthult Bib Gourmands


20 nieuwe Bib Gourmands

Vandaag heeft Michelin 20 nieuwe restaurants onderscheiden met de fel begeerde Bib Gourmand. Een beloning voor het bieden van de ultieme prijs-kwaliteit verhouding.
Kokswereld

Let's Meet Nice to Meat

advertorial

Let's Meet Nice to Meat

Wow hier is die dan: De Aftermovie van een geslaagde editie van 'Let’s Meet Nice to Meat' Herfst/Winter versie. De volgende editie van dit evenement wordt in het voorjaar georganiseerd.
Kokswereld

Chef-kok Kennedy in Luxemburg

werken

Chef-kok Kennedy in Luxemburg

Ons bedrijf in Luxemburg bestaat uit drie restaurants, een luxe brasserie, een takeway met de naam Sucré & Salé en een intern directierestaurant bij Ernst and Young. Wij een Chef-kok van hoog niveau.
Kokswereld

Chef-kok nieuwe Foodbar in Bladel

werken

Chef-kok nieuwe Foodbar in Bladel

Nieuw te beginnen Foodbar concept: “Zij aan een cosmo, hij aan het craftbeer. Beide genietend van het meest verse, pure Barfood dat je je maar voor kunt stellen.” Dit is wat deze Foodbar in Bladel gaat worden.
Kokswereld

Accountmanager Rungis groente en fruit

werken

Nieuwe Rungis Accountmanager

Ben jij een commercieel talent en heb je de wil te winnen? Ter uitbreiding van ons Verkoop & Advies team zijn we op zoek naar een verkoop adviseur in de regio Midden - Zuid Nederland.
Kokswereld

Vacature Van Rossum in Woerden

werken

Vacature Van Rossum in Woerden

Van Rossum is een duurzaam bedrijf met een eerlijk karakter. Wij houden van een goede werk- privébalans en een juiste beloning. Ben jij onze nieuwe Zelfstandig werkend kok?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok