Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Eendenmosselen: gevaarlijk lekker

Eendenmosselen: gevaarlijk lekker

Van een kluwen eendenmosselen loopt het water je waarschijnlijk niet direct in de mond. Tenzij je natuurlijk al bekend bent met deze bijzondere delicatesse, door zijn indrukwekkende smaak vergeef je zijn bizarre uiterlijk direct!
Kokswereld

Innovatie: Fonds zonder toevoegingen

advertorial

Innovatie: Fonds zonder toevoeging

4 vernieuwde recepturen met klassieke pure smaken. Die je als chef alle ruimte geven voor je eigen signatuur. Gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen en vrij van allergenen.
Kokswereld

Vacature Goede Gooier in Blaricum

werken

Vacature Goede Gooier in Blaricum

Heb je de passie voor de horeca en het koken met mooie verse producten? Dan ben jij de kok die we zoeken! Wij bieden een 4 daagse werkweek (38 uur) en reiskosten vergoeding.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok