Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Chefs over de impact van de Michelinster

Chefs over impact van Michelinster

Op 11 december wordt de, binnen het vak hoog gewaardeerde, Michelingids gepresenteerd. We laten chefs Edwin Kats, Jozua Jaring en Jarno Eggen aan het woord over de impact van de Michelinster die ze kregen.
Kokswereld

Sous-chef Breakers Beach House

werken

Sous-chef Breakers Beach House

Grijp jij deze kans? Breakers Beach House, onderdeel van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, zoekt organisatorisch sterke Sous-chef. Uitdagende functie in prachtige omgeving met flexibele werktijden.
Kokswereld

Chef-kok Sandton Hotel de Roskam

werken

Chef-kok Sandton Hotel de Roskam

Ben jij een innovatieve en creatieve chef die mooie seizoen gerichte menu’s samenstelt? Naast een prachtige professionele werkomgeving bieden wij een uitstekend salaris voor het uitoefenen van jouw passie.
Kokswereld

Chef de Partie Hotel Huis ter Duin

werken

Chef de Partie Huis ter Duin

Brasserie La Terrasse, onderdeel van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, zoekt Chef de Partie. BLT bevindt zich op de top van het duin met uitzicht op strand en zee en straalt een ontspannen en informele sfeer uit.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok