Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Kostprijs


Kostprijsberekening ingrediënten

Ontdek hoeveel je overhoudt na het schoonmaken van vis, groente of fruit en wat de prijs wordt van je eindproduct. Reken je verlies en rendement hier per ingrediënt uit.
Kokswereld

Ontvang gratis het Debic dessertboek!

advertorial

Ontvang gratis Debic dessertboek!

Welke desserts zet jij op het kerstmenu? Laat je inspireren door meer dan 230 pagina’s dessertinspiratie: van basisrecepturen tot complexe concepten. Je ontvangt het boek gratis bij bestelling van twee doosjes Debic desserts.
Kokswereld

Olijfolie: de vier kwaliteiten


Olijfolie: de vier kwaliteiten

Niet iedere olijfolie doet een gerecht goed. Grijp je mis, dan kan één scheutje de hele boel verknallen. Om dat te voorkomen: hoe maak je nou onderscheid tussen olijfolie van hoge en lage kwaliteit?
Kokswereld

Nieuwe innovatie: borden van tarwe

advertorial

Nieuwe innovatie: borden van tarwe!

Op zoek naar BIO disposables? Bekijk eens de biologisch afbreekbare borden van Biotrem. Deze borden geven elk gerecht een duurzaam uiterlijk! Nu verkrijgbaar op BIOdisposables.shop.
Kokswereld

Vacature DiVino Restaurant & Wijnbar in Hapert

werken

Vacature DiVino in Hapert

DiVino Restaurant & Wijnbar is een relatief nieuw restaurant in het dorp Hapert in de buurt van Eindhoven. Wij zijn op zoek naar een liefhebber van het vak die in een gezellige ambiance een top product neer wil zetten.
Kokswereld

Kok Mr.Sammi bistrobar in Roermond

werken

Mr.Sammi bistrobar Roermond

Mr. Sammi is op zoek naar een zelfstandig werkend kok die wel raad weet met vuur, scherpe objecten en smaakvolle producten. Ken je het klappen van de culinaire zweep? Neem dan contact met ons op of tag een topper!
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok