Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Yellowtail Kingfish uit Zeeland

Yellowtail Kingfish uit Zeeland

Rond oktober 2017 komt ie op de markt: de eerste in Zeeland gekweekte Yellowtail Kingfish. Wat maakt deze kweekvis die we ook wel kennen als hamachi zo bijzonder?
Kokswereld

Vacature kok op Bonaire

werken

Werken als kok op Bonaire?

Foodies Bonaire heeft zijn deuren geopend sinds juni 2017. Wij bieden een werkplek met een fantastisch uitzicht over het prachtige water van Lac Bay.
Kokswereld

Sous-chef SnowWorld Zoetermeer

werken

Sous-chef SnowWorld Zoetermeer

Middenin onze unieke wintersportambiance kunnen onze gasten genieten in een van onze restaurants. Als Sous-chef ben je samen met de Chef-kok verantwoordelijk voor het runnen van de keuken.
Kokswereld

Rotterdam Ahoy zoekt Sous-chef

werken

Rotterdam Ahoy zoekt Sous-chef

Rotterdam Ahoy creëert al sinds 1971 ‘experiences’. Voor De Smaakmakers van Rotterdam Ahoy zijn wij op zoek naar een Sous-chef. We bieden volop ruimte voor eigen initiatieven en goede arbeidsvoorwaarden.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok