Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Smaakverdieping met laurier


Smaakverdieping met laurier

Wat is een bouillon of saus zonder laurier? De aromatische, ovaalvormige bladeren worden al meer dan tweeduizend jaar als krachtige smaakmaker gebruikt. Vers of gedroogd, in bescheiden hoeveelheden.
Kokswereld

Maximaal resultaat in minder tijd

advertorial

Maximaal resultaat in minder tijd

Debic introduceert 3 nieuwe dessert concepten, gericht op buffetten én verrassend presenteren. Wil jij ook met weinig moeite aantrekkelijke desserts bereiden? Download nu de gratis brochure en laat je inspireren!
Kokswereld

Sous-chef Rotterdam Ahoy


Sous-chef Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy creëert al sinds 1971 ‘experiences’. Voor De Smaakmakers van Rotterdam Ahoy zijn wij op zoek naar een Sous-chef. We bieden volop ruimte voor eigen initiatieven en goede arbeidsvoorwaarden.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok